Översättare sökes

Vi söker en översättare, som kan översätta frän tyska och/eller engelska. Kan du bara en av dessa, hör gärna ändå av dig.

Svenska ska vara ditt modersmål du är riktig hemma i. Du gillar att uttrycka dig på ett lättförståeligt sätt. Eftersom vi vill att Bibelns budskap når människor, så gillar vi inte skruvade / akademisk / teologisk språk. Toppen skulle vara att kunna förklara svåra saker på ett enkelt sätt, utan att tumma på språkens kvalité.

Delar du vårt mål, har det t.o.m. själv på hjärtat, att vi kristna behöver återvända till Bibeln igen, så är det ännu bättre. Mer om det vi tror finns här.

Vi har varierande uppgifter: Du kan översätta böcker. Eller/och korrekturläsa mina texter och göra om de till ren svenska… Eller t.o.m skriva egna texter om du vill. De flesta böcker handlar om bibliska ämnen. Hör av dig så få du en lista av vad som är tänkt att översätta.

Vi har en Gud som äger allting. Ofta har vi upplevt, att Gud själv har sett till att det finns pengar för att betala alla räkningar. Jag vill driva förlaget i tillit och förtröstan på Herren, men Han vill också att arbetaren skall få sin lön. Därför vill vi i nuläget erbjuda en deltidsanställning, där du jobbar hemifrån. Eller så gör du jobbet på frilansarbasis eller har ett eget företag. Finns chansen att arbetsförmedlingen skjuter till pengar är det kanske en bonus. Hur långe en anställning kan bli, det vågar jag i nuläget inte lova, men har egentligen minst hela 2018 i sikte. Men Herren har försörjt oss hela dessa år, så vi tror att Han kommer att fortsätta med det.

Berätta gärna för oss dina tankar. Mejla gärna till email hidden; JavaScript is required eller PM på facebook.

Comments

comments