Att finna förlåtelse efter abort

Att genomgå en abort innebär ofta svår psykisk stress för den som är berörd. Kanske har du som läser detta själv varit med om det och kanske plågas du av ångest, depression eller skuldkänslor. I så fall är du absolut inte ensam om det.

Det är ingen bra idé att tränga undan sina känslor genom att bara försöka glömma bort dem. Det kan liknas med ett sår som har läkt ihop fint på utsidan, fast det inuti finns en glasskärva kvar. För att blir verkligen hel, måste glasskärvan ut ur såren. Dina skuldkänslor har en verklig orsak.  Det spelar ingen roll hur många gånger någon säger till dig: ”Du har ingenting du ska känna dig skyldig över”. Dina skuldkänslor kommer att finnas kvar eftersom du vet bättre. Du är i behov av en permanent lösning på ditt skuldproblem, en lösning som är grundad i verkligheten och inte i förnekelse.

Vi tror att Gud som har skapat oss människor känner oss bäst. Han kan läka oss när vi är trasiga inuti. Han har lösningen på vårt skuldproblem.  Vill du veta mer om detta, får du gärna kostnadsfritt ladda ner e-boken ”Att finna förlåtelse efter abort” här nedanför. Den innehåller ett positivt budskap till dig. Den är ett utdrag ur bokenTill de oföddas försvar” av Randy Alcorn. Rekommenderas varmt!

 

 Broschyr "Att finna förlåtelse efter abort

Ladda ner som

pdf
epub
mobi
azw3

Vi som som jobbar med detta kristna förlag vill gärna erbjuda dig den hjälp vi kan. Känner du att du vill samtala med oss, så får du gärna ringa oss på  0506-14313 eller mejla till email hidden; JavaScript is required. Men framförallt vill vi hänvisa dig till två organisationer som jobbar med frågor kring abort och som vill hjälpa dig vidare. De kommer inte att skuldbelägga dig:

logo_mro
Oplanerat Gravid
jourtel. 0738 02 36 03
Människorätt för de ofödda
jourtel. 0734 – 25 47 51