Vill du hjälpa till??

Ligger det också på ditt hjärta att få fram mer av Guds Ord igen? Om du vill hjälpa till med detta – läs vidare!

Mer av Guds Ord

Vi på Timoteus förlag är övertygade om att vi alla behöver bli mer påverkade och förändrade av Guds Ord. Det gäller förstås dem som ännu inte tror, för att de ska komma till tro, men även oss troende. Ibland kan det kännas som om vår kristna verksamhet har tagits över av ”andlig underhållning” och vi kanske har glömt våra Biblar. Underskattar vi då inte vårt mäktigaste redskap, Guds Ord, vars förkunnelse gör oss mer lika Jesus och stärker vår tro? Guds Ord är fortfarande levande!

Just därför vill vi jobba hårt för en ny bibelväckelse. Vi vill se fler bibelstudiegrupper runtom i vårt land. Att man funderar över Ordet, tar dess anspråk för sitt liv på allvar… och sedan med Guds hjälp omsätter det i praktiken. Att man drabbas på nytt av Guds Ords radikalitet och det får råda över en. Att man finner den brinnande glädjen i att läsa och följa Ordet – och samtidigt drabbas på nytt av Guds helighet och kärlek. Det är detta som kan förändra vårt lands och vårt samhälles ansikte.

Vill du hjälpa till med detta så är vi säkra på att Herren kommer att välsigna det, eftersom det är i enlighet med hans vilja!

Det finns olika områden du kan hjälpa till med – se nedan. Hör gärna av dig via sms, mejl, brev eller telefon (0506-14313) om du är intresserad av att hjälpa till.

Områden du kanske kan hjälpa till med:

Sprid budskapet

  • Tycker du att åtminstone vissa av våra böcker kan tjäna detta syfte? Har du själv läst några av dem?
  • Kan du tänka dig att rekommendera/presentera dem?
  • Vill du hjälpa oss att sprida våra böcker just där du är?

Hör av dig!

 Webb

  • Är du kunnig i web-programmering och design?
  • Kan du tänka dig att programmera en webb-app för att sprida evangeliet?

Hör av dig!

Design

  • Är du duktig på design/gestaltning och vill hjälpa oss med webb-design/bokomslag? Hör av dig!

Text

  • Har du lätt för att skriva reklamtexter? Kanske en kort recension?
    Hör av dig!

 

Hur vi jobbar

Låt oss slutligen bara påpeka en sak:

Ovanstående uppgifter är inga jobbannonser. Vi kan tyvärr än så länge inte utlova några pengar för det. Du ska ha det på ditt hjärta att betjäna Guds folk. Ändå vill vi försöka ersätta dig i någon form.

Vi som står bakom Timoteus förlag jobbar helt ideellt utan att ta ut en enda krona åt oss själva. Även om jag inte tycker det är fel att ta betalt, så vill vi, min fru och jag, ändå gärna avsätta allt som kommer in i förlaget för Guds rike. Det är för Herren vi gör detta arbete. Allt som kommer in i förlaget genom gåvor eller betalning av fakturor återinvesteras i nya bokprojekt eller i kostnadsfria traktater.

Oftast har vi, framförallt mot hösten, upplevt hur Herren själv har tagit hand om vår ekonomi när våra resurser inte räckte till. Fattades pengar till något projekt har vi hittills bara delat det med vår Herre, och han har skickat någon gåva från oftast helt oväntat håll för att täcka kostnaderna. Ibland känns det verkligen jobbigt att behöva vara så helt beroende av Herren, men jag tycker att det är sunt – är inte det en del av ”att leva i tro”?

Tycker du det låter intressant? Om du kan tänka dig att hjälpa till: Hör gärna av dig via sms, mejl, brev eller telefon (0506-14313) om du är intresserad av att hjälpa till:

Kontakt:

Timoteus-Förlag AB
Ralf Ebel
Halnatorps Egendom 3
545 93 Töreboda
tel. 0506-14313
mobil/sms 0706003401
mejl: email hidden; JavaScript is required

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.